Prohlédněte si naše výrobky ve vzorkovně na vlastní oči

14.8.2018 Josef Řezníček

picture

Máte v hlavě přesnou představu o tom, jak by měl váš nábytek vypadat, ale potřebujete se někde inspirovat? Nebo hledáte podlahu, která barevně sedne k vašim schodům? Tak se přijeďte podívat do naší vzorkovny v Borači.

Na 200 m2najdete celou řadu vzorového nábytku a podlah, které vyrábíme. Určitě se zde inspirujete dřevěnými dveřmi, schody, postelemi, ale i kuchyňským kováním. Můžete si prozkoušet jednotlivé šuplíky, prohlédnout desky a získat představu, jak by to všechno mohlo dohromady vypadat. Celkový vzhled kuchyní je k nahlédnutí v katalogu.

Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, rádi vám se vším poradíme, ukážeme, prokonzultujeme. V případě, že jste k nám přijeli pro dřevěnou podlahu a nebudete si jistí, jestli vám vybraný vzorek bude ladit k interiéru, rádi vám ho zapůjčíme k vyzkoušení.

Kde se naše vzorkovna nachází?

Naše vzorkovna se nachází v malebné vesničce Borač u Tišnova, ve které jste z Brna za půl hodiny. Návštěvu vzorkovny můžete spojit třeba s výletem na nedaleký hrad Pernštejn, nebo výletem do přírody.

Které dny je vzorkovna otevřená?

Navštívit nás můžete každý všední den od 6:00 do 14:30, nebo v sobotu od 8:00 do 10:00. V případě potřeby se můžeme domluvit i na jiném čase.

foto autora
Josef Řezníček

Práci s dřevem se věnuji už 14 let a dostal jsem se k ní, jak se říká, „jak slepej k houslím“. Na vysoké škole jsem studoval zemědělství a potravinářství, ale protože jsem toužil...

číst dále ← Zpět do blogu